توصیه‌نامه جدید در آمریکا برای چاقی افراطی در کودکان: دارو یا جراحی

ساخت وبلاگ

این اولین دستورالعملی است که آکادمی پزشکان متخصص کودک در ۱۵ سال گذشته منتشر کرده است.

براساس دستورالعمل جدید آکادمی پزشکان متخصص کودک در آمریکا، چاقی افراطی در کودکان باید از ابتدا از جمله با دارو یا جراحی مورد درمان قرار بگیرد.

این اولین دستورالعملی است که آکادمی پزشکان متخصص کودک این کشور در ۱۵ سال گذشته درباره چاقی کودکان منتشر کرده است.

در این گزارش هشدار داده شده که اقدام دیرهنگام در این موارد ممکن است به بیماری و مشکلات جسمی مزمن و ادامه دارد در حیات کودک بیانجامد.

نزدیک به ۱۵ میلیون کودک در آمریکا دچار چاقی افراطی هستند.

اقی در کودکان به میزان قابل توجهی به دیابت دو و فشار خون بالا منجر می‌شود.

براساس توصیه‌نامه جدید این آکادمی اولین گام در مقابله با چاقی افراطی در کودکان باید تغییر در رفتار و سبک زندگی باشد اما در عین حال بر درمان به موقع نیز تاکید شده است. این توصیه نامه برای اولین بار پیشنهاد می‌کند که می‌توان دست کم از ۱۳ سالگی از دارو و یا جراحی‌های مخصوص کاهش وزن استفاده کرد.

دکتر ایهوما انلی، یکی از نویسندگان این توصیه‌نامه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است: «ما شاهد ادامه افزایش وزن و احتمال چاقی افراطی در سن بالاتر هستیم.»

این توصیه‌نامه پزشکان را تشویق می‌کند که به چاقی افراطی به عنوان یک بیماری بیولوژیکی نگاه کنند و نه مشکلی در سبک زندگی چرا که تحقیقات نشان داده که ژنتیک و هورمون بر وزن تاثیر می‌گذارند.

در عین حال رویکردی جامع در درمان را توصیه می‌کند که دارو و جراحی زمانی به کار بروند که درمان‌های جدی و متمرکز رفتاری مثل تغییر سبک زندگی موثر واقع نشود.

چندین داروی ضدچاقی در آمریکا در دسترس است. از جمله دارویی به نام وگوی که یک تزریق هفتگی است و برای استفاده کودکان بالای ۱۲ سال تایید شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات، این دارو توانسته به طور متوسط شاخص توده بدنی نوجوانان را ۱۶ درصد کاهش دهد.

با وجود این پزشکان می‌گویند دسترسی به این دارو ممکن است به دلیل قیمت بالا و عدم تمایل بیمه‌های درمانی برای پرداخت آن انتخاب دشواری باشد.

برخی از دیگر داروهای مقابله با چاقی نیز به دلیل تقاضای بالا در آمریکا کمیاب است.

به گفته مرکز مقابله و پیشگیری از بیماری‌ها - سی دی سی - در یک دهه و نیم گذشته نرخ چاقی افراطی در کودکان مرتبا رشد داشته و از ۱۷ درصد به ۲۰ درصد رسیده است.

آمریکا نسبت به سایر بخش٬‌های آمریکای شمالی و اروپا نرخ بالاتری از چاقی افراطی میان کودکان دارد.

البته نرخ چاقی افراطی کودکان در سراسر جهان رو به افزایش است.

بر اساس تحقیقی در سال ۲۰۱۶، ۱۲۴ میلیون کودک و نوجوان چاق افراطی در این سال در جهان زندگی می‌کردند. این آمار در سال ۱۹۷۵ تنها ۱۱ میلیون کودک و نوجوان در جهان بوده است.

+ نوشته شده در سه شنبه بیستم دی ۱۴۰۱ ساعت 9:31 توسط عابدینی  | 

کلکسیونی از بیماری‌ها با ۲ بطری نوشابه در هفته!...
ما را در سایت کلکسیونی از بیماری‌ها با ۲ بطری نوشابه در هفته! دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tkdqom بازدید : 76 تاريخ : يکشنبه 9 بهمن 1401 ساعت: 0:51